Hírlevél

Facebook like

Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Összehasonlítás

Látogató számláló

0
2
7
7
2
0
7

Házhozszállítás

GLS futár árkalkuláció | BestPosta    Magyar Posta Zrt. - MPL Europe Standard

 

MPL Csomagautomata » Webshop ABC     Belföldi csomagfeladás gyorsan és olcsón - FOXPOST

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Termék részletekLazer Blade kerékpáros fejvédő

Lazer Blade kerékpáros fejvédő
 • Lazer Blade kerékpáros fejvédő
 • Lazer Blade kerékpáros fejvédő
 • Lazer Blade kerékpáros fejvédő
 • Lazer Blade kerékpáros fejvédő
 • Lazer Blade kerékpáros fejvédő
 • Lazer Blade kerékpáros fejvédő
34 990 Ft

Lazer Blade ( White  ) 

 • ARS Advanced Rollsys® retention system :
  A sisak felszerelése fontos, és ennek az egyéni szükségletnek megfelelő beállítása ugyanolyan fontos a sisak kényelmét illetően. A jó illeszkedés elérése érdekében a Lazer telepítette az ARS vagy a Advanced Rollsys rendszert a sisakba. Az ARS a díjnyertes Rollsys® rendszer továbbfejlesztett változata.

  A szabványos rendszerhez képest az Advanced Rollsys rendszer egy teljesen integrált mechanizmus, amely tökéletesen körülveszi a fejét. A sisak tetején levő sima hüvelykujjkerék megfordításával a rendszer pontos és progresszív periférikus méretezést tesz lehetővé. A sisak illeszkedése szimmetrikusan meghúzódik, anélkül, hogy a fején nyomáspontok lennének.

  Az Advanced Rollsys rendszer innovatív, egy kézzel használható, és még a lovaglás során is könnyen kezelhető. A visszahúzó rendszer visszaszerelésével a fejlett Rollsys rendszer a tökéletes megoldás a lófaroknál.
  Súly : 230 gr
  Vent : 22
       
  Opcionális Aeroshell :
  Az Aero Shell egy műanyag burkolat, amely tökéletesen illeszkedik a Lazer sisakok speciális modelljeihez. Az Aero Shell pattintsa a helyére és megvédi a versenyzőket a széltől és az esőtől, miközben még mindig lehetővé teszi a sisak elülső részének légmozgását és a hátsó szellőzőnyílást. Az Aero Shell egyedülálló, mivel könnyen eltávolítható a sisakból, amikor a  körülmények olyanok, hogy további szellőztetést igényelnek.

  Csavarja be, amikor az eső leereszkedik, és húzza le, amikor a nap kezd ragyogni, az Aeroshell tökéletes eszköz minden lehetséges feltételhez.

  Alternatív megoldásként az Aeroshell jelentősen növeli az aerodinamikai teljesítményt, miután a sisakra került. A szellőzőnyílások bezárásával jelentősen csökken az aerodinamikai húzás okozta sisak mennyisége, ami gyorsabb vezetést eredményez
  Opcionális Led light :
  Ez a LED-es fényforrás alapfelszereltségnek számít egyes modellek esetében, de a Rollsys® rendszerrel felszerelt szinte minden sisaknak van lehetősége. Egyszerűen cserélje ki a Rollsys® kupakot a frissített verzióval, és tegye a LED-et a Rollsys® rögzitőjébe . A LED-lámpa növeli a láthatóságot és ezáltal növeli a biztonságot
 • Cikkszám
  3710105
Webáruház készítés